Contact

CONTACT

Belangrijke contact gegevens:

Email contact:  g.postma70@gmail.com

Skype contact: gerard.postma2

Mijn telefoonnummer:  06-14610871.

Bankgegevens:  nl 93 INGB 0688719589 ten name van D. Voorhaar.

Correspondentieadres: dorpsstraat 42-2935 AD Ouderkerk a/d IJssel

Vragen

Veel vragen betreffen mijn werkwijze. Een veel voorkomende vraag is, hoe u kan weten of uw aanmelding bij mij is binnen gekomen? Welnu u zult dan van mij als antwoord hierop krijgen, ” omdat alle personen die zich aanmelden binnen 24 uur een bevestiging per email van mij zullen ontvangen” . Tevens stuur ik dan reeds eventuele vragen van mij en enige klachtenlijsten zoals de SCL-90 naar u toe aangezien ik snel aan de slag wil. Indien u nog veel andere vragen hebt, voordat u onderstaand contactformulier wilt gaan invullen dan zal  ik hierop graag nader ingaan. U kunt mij hierover bellen. Zie bovenvermeld telefoonnummer.

Gebruik contactformulier

De andere mogelijkheid is ook dat u uw vragen in het contactformulier verwerkt omdat dit gemakkelijk kan. Het invullen van dit formulier is namelijk ook bedoeld voor diegenen die eerst antwoorden willen krijgen op de vragen die er bij hen leven. Als u liever eerst mailt omdat dit praktisch voor u is dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U krijgt in alle gevallen snel een reactie op uw vraag of vragen.

Oefenen

Het kan ook zijn dat u nog niet een persoonlijkheidsonderzoek wenst omdat u hierover onzeker bent en u eerst wil ervaren hoe dit gaat. U zou er dan voor kunnen kiezen om eerst te oefenen met behulp van een gratis zelftest. Bijvoorbeeld de zelftest depressie van de GGZ.

Gang van zaken na aanmelding

Zoals ik hierboven heb aangegeven ontvangt u na uw aanmelding een bevestiging van mij alsmede  diverse op uw hulpvraag afgestemde vragenlijsten. Afhankelijk van uw antwoorden wordt er vervolgens een voorlopige behandelplan opgesteld. Wilt u enkel een diagnostisch onderzoek dan krijgt u eveneens passende vragenlijsten toegezonden. Welke tests dit zullen zijn is afhankelijk van de aard van uw verzoek of hulpvraag. U kunt mij indien nodig bellen op alle werkdagen van 15.00-1800 uur. Indien ik niet aanwezig ben, dan kunt u in dat geval een bericht via voicemail achterlaten, waarna u zo spoedig mogelijk zal worden teruggebeld.